onze smaken

al die smaken waar je zo van houdt

SICILIAN
LEMON BITTER

Op de stralende heuvels van Sicilië selecteren we zorgvuldig de beste citroenen ter wereld om jou hun rijke aroma en intense smaak te brengen. Dit zijn dezelfde citroenen die Russell & Co in 1887 exporteerden voor het oorspronkelijke recept.
lemon bitter russell and co drinks

OLD FASHIONED
GINGER BEER

Zorgvuldig gemengd, met behulp van aardachtig Nigeriaans gemberextract, werd ons ouderwetse gemberbier geïnspireerd door het originele recept van Josiah Russell. De vurige smaak is zorgt voor een heerlijke combi in cocktails of kan puur gedronken worden.
tonic water russell and co drinks

BOTANICAL​
TONIC WATER

Van de Noordse regio’s tot in de kratten van de haven van Rotterdam importeert Russell & Co een specifieke plant met de naam Angelica Archangelica. De botanische eigenschappen van deze plant worden, naast dat ze gebruikt worden voor medicinale dranken, gebruikt in Russells Tonic Water, om de bitterheid te compenseren en een heerlijk drankje te creëren.

GOLDEN​
GINGER ALE

We brachten het originele recept van de levendige gouden Ginger Ale terug. In tegenstelling tot de bekendere, wat drogere versie, die zachter en lichter is, heeft ons recept een sterke gemberkruidensmaak. Russells Ginger Ale is een perfecte keuze voor je highball-cocktails.

Heerlijk om gewoon puur te drinken, of met wat ijs. Maar Josian’s combinaties zijn ook heerlijk om te mixen zodat je je perfecte cocktail kunt creëren.  

Sluit Menu